FAQ

Betaling

Hoe kan ik betalen?
U kunt uw bestelling veilig betalen met Ideal, Paypal of door het bedrag vroegtijdig over te boeken naar onze rekening: ABNAMRO 44.05.79.880 tnv Mangoos Topsieraad.

Wat is ideal?
Met Ideal kun u gemakkelijk en velig uw aankopen afrekenen. U rekent af in de u bekende betaalomgeving, op basis van de beveiligings methodes van uw eigen bank. Met Ideal kun u gemakkelijk en velig uw aankopen afrekenen. U rekent af in de voor u gewende betaalomgeving, op basis van de beveiligings methodes van uw eigen bank.

Wat is Paypal?
PayPal is een snelle, simpele en veilige manier om via internet te betalen. Als gebruiker van PayPal betaalt u veilig en direct met uw bank- of girorekening, uw creditcard of vanuit het saldo op uw PayPal-rekening.

Binnen hoeveel dagen dien ik de betaling te voldoen?
Mangoos neemt de bestelling pas op zodra de betaling binnen is. Hoe sneller u het bedrag overmaakt, hoe sneller u uw bestelde sieraden in huis heeft. Zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven zullen wij alles in werking stellen van u een tevreden klant te maken.  De factuur wordt u per e-mail toegezonden.

Wat is het BIC en IBAN rekeningnummer van Mangoos Jewels?
Als u geld overmaakt vanuit het buitenland moet u onze BIC- en IBAN-codes vermelden. Deze codes maken het internationale betalingsverkeer efficiënter en goedkoper. De BIC- en IBAN-codes behorende bij het rekening nummer van Mangoos Jewels zijn: IBAN: NL17ABNA0440579880 BIC: ABNANL2A.

Bestelling

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Zodra Topsieraad uw betaling heeft ontvangen worden de sieraden besteld en verstuurd. Voor artikelen uit de collectie kan dit in 1 a 2 weken zijn, voor maatwerk geld dat elk sierraad speciaal voor u vervaardigd wordt met in de regel een levertijd tussen de 4 en 8 weken.

Hoe weet ik zeker dat ik echt goud en echte diamanten koop?
Al onze sieraden zijn voorzien van een goudkeurmerk. Bij sieraden met diamant(en) ontvangt u een echtheidscertificaat, u kunt zelfs kiezen voor een IGI certificaat, een van de hoogste internationale waarborgen van authenticiteit behorende bij het door u aangekochte diamanten sieraad.

Waarom is een aankoop via Mangoos Jewels beter dan een aankoop elders?
TOPSIERAAD koopt rechtstreeks in op de grootste goud en diamanten centra in de wereld; Antwerpen en India. Antwerpen is het centrum van de diamanten sector waar alleen al bijna 70% van alle diamanten worden verhandeld. In New York zal een diamant dus vaak eerst via Antwerpen zijn verhandeld voor deze daar te koop werd aangeboden.

Ik wil iemand verrassen met een cadeau. Kan ik een bestelling bij iemand anders laten bezorgen?
Ja, u kunt een bestelling bij iemand anders laten bezorgen. Vul op het bestelformulier het juiste afleveradres in. Mangoos zorgt ervoor dat uw bestelling feestelijk op het afleveradres wordt bezorgd.
Wilt u een persoonlijk kaartje toevoegen? Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   met de tekst voor op het kaartje. Mangoos zorgt dat het kaartje met uw bestelling wordt meegeleverd. De rekening wordt naar uw eigen adres verstuurd.

Welke garantie geven jullie?
TOPSIERAAD is overtuigd van haar kwaliteit en daarom geven wij u meerdere garanties.  Naast het IGI certificaat en het goudkeurmerk geven wij u 6 maanden volledige garantie op defecten omdat wij staan voor onze kwaliteit. Daarnaast geven wij 30 dagen omruilgarantie.  Deze garantie houdt in dat alle juwelen met certificaat binnen deze termijn omgeruild mogen worden. Daarnaast bieden wij tevens een 14 dagen zichttermijn garantie aan waarbinnen u het sieraad mag terugzenden waarna u uw geld terug krijgt (excl. verzendkosten, niet bij maatwerk).

Wij garanderen alle juwelen vrij van defecten, slecht vakmanschap en van originele herkomst.  Elk juweel is van gegarandeerde kwaliteit zoals elk juweel wordt gespecificeerd volgens de 4 C’s door IGI.

Kan ik een product ruilen?
Sieraden die u via ons heeft gekocht, kunnen met opgaaf van redenen gedurende 30 dagen worden geruild en/of retour genomen, mits: U na ontvangst ons een e-mail stuurt ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) onder vermelding van:
- Uw Naam
- Artikelnummer sieraad of bij maatwerk ordernummer
- Aankoopdatum
- Reden van ruiling
- Bank- of Gironummer
NB Na aanmelding van de ruiling ontvangt u per e-mail informatie over de te volgen procedure (bijv. verpakken en de wijze van retourneren). - De sieraden moeten nog in originele staat van verzending zijn, voorzien zijn van aangehechte labels en in originele verpakking voldoende gefrankeerd worden teruggezonden.
- De sieraden, welke voor ruiling aangemeld zijn, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons teruggezonden zijn Neemt u even contact op met ons per email voor het retouradres.

Hoe kunt u TOPSIERAAD bereiken?
U kunt ons bereiken via email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , stuurt u ons een mailtje dan krijgt u direct van ons bericht.

Maten

Hoe weet ik welke ringmaat ik moet hebben?
Bepaal u ringmaat met onze maattabel. Het schema vindt u onder informatie, maat bepalen. Bepaal u ringmaat met ons maatschema voor ringen. Het schema vindt u onder nieuwsitems.

Verzending

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn € 20,-. Dit omdat wij alles verzekerd en aangetekend versturen met TNT

Verzending volgt via middels sealbag, aangetekend en verzekerd pakket Nederland (max. € 5.500,-)

Bij bestellingen boven de € 2.500,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

 
 
 
 

Top Deals

Veilig Betalen

 
 
 
 

Uitleg 4 C’s


Hoe wordt de kwaliteit van een
diamant beoordeeld? Klik hier.

Garantie


Mangoos Jewels levert u alleen kwaliteit
daarom krijgt u een Speciale garantie

IGI certificaat


Het IGI Diamond report garandeert de
authenticiteit van de diamant Klik hier.

Contact


Neemt u contact op indien u nog vragen
heeft,wij helpen u graag verder.Klik hier.